Cute Cherry

Tuesday, 31 May 2011

SAYANG KORANG KETAD - KETAD :)




HYEEE , korang nampak tak gambar dekat atas tu??? http://www.cute-smiley.com"> mesti nampak kan , so korang nak tahu tak sape diorang ??? jeng3 = Betul ehhh nak tahuuu !!??? okla shazana tell korang ehhh hmmmm.... jawapanye ialah ??????? MY BEST FRIEND FOREVER (sebenarnye ramai lagi but saye malaz nak tag welkkk :P hohoo anyway , AKU SAYANG KORANG (MY BFF) not bf ok http://www.cute-smiley.com"> HAHA!! oklah bye2 follow me okk ,,, (nak edit blog kawan pulak bye2

Bosan !!!!

assalamualaikum semua , huhu still ingat saye, KALAU TAK INGAT CEPUK KANG WAHAHA!!! gurau - gurau je , (terlalu bosan) sebab itula  saye update blog hihiii http://www.cute-smiley.com"> , ok shazana NAK tanyooo boleh tak? ? ?
(oiii!!! dah - dah la tu buat tanda soal nak tanye -tanye je la :p) eiiii shut up kau HAHA!! sebab terlalu lapar and bosan la nana jadi macamni tau (korang mesti tau punya) HAHA! LOL , leh tukar topik ? boleh , boleh bla la WEI!!! HUh ?? saye bosan gile VAVi opppssss sorrry !! HAHA okla bye2 nak gi makan bende ni http://www.cute-smiley.com"> WAHAHA!!! okla bye2 seee you later , and follow me ok love yaa!!! heeee http://www.cute-smiley.com"> sengal gile aku hari ni (serious) huhuuu ok kbaiii

Monday, 30 May 2011

Holiday :D

yoyoyo wassup, eh salah - salah , assalamualaikum , haah baru betul kan ? (alim tak saye) haha !!! ape - ape je la , so korang nampak tak tajuk dekat atas tu ? ala , buke mate luas - luas sikit hom HAHA! (mu ni asyik gelak je ) suke hati saye la !!!! okla teruskan topik , so shazana nak tanye korang pergi mane holiday ni? (nyibok) je an? an , an? :p , ape - ape pon , shazana harap korang happy , mase holiday dengan keluarga korang okk !!! :D so shazana nak ucap happy holiday okkk HIHII okla bye2 and kepada yang tak follow lagi blog shazana yang baru ni  follow ok , (kalau sudi) shazana x paksa hehe (shazana follow korang balik ) thanks kepada orang yang follow shazana tu ok (walaupun baru 2 orang ) but shazana shuke :) hihi okla bye2

Finally :)

Hyeeee everyone , still remember me? hihiii , lame gile x update blog , tauu!!! but alhamdullilah dapat jugak update blog kan ? HOho , rindu blog and korang semua :(  , (sengal) anyway , shazana nak beritahu korang , yang blog saye yang baru , sebab blog lame x leh buke  benci betul la !!!! 3:) WAHAHA!!! (nakbuatmacamanaminatsangatberblogging) paham tak? hihiii bace betul x2 ok , ok ,k ??? yeye, bla,bla,bla, oklah itu sahaja untuk hari ini kbaii :P WAHAA!! bye2 saye update bende lain pulak